Idag åkte jag och Roxie och tände ljus på Davids grav. Roxie var jätteduktig och låg jättefint brevid medan jag grejade. Blommorna var fortfarande fina fast det var en vecka sen begravningen.

Sen åkte vi till skogen och gick en 6km runda. Såg lite jägare som satt på pass men vi gick på en uppmärkt led och jag tror inte vi störde så mycket.
Efteråt så åkte vi hem och hämtade upp Albin för att sedan åka till Karlstad och titta på hockey. Först lämnade vi av Roxie hos mamma som skulle vara hundvakt och hämtade upp pappa som skulle följa med.

Vi åkte väldigt tidigt så vi var uppe precis när de öppnade arenan så vi skulle slippa trängas i shopen. Jag och pappa köpte oss varsin tröja. Albin var sugen på en keps men hittade ingen som han fastnade för.
Sen köpte vi oss varsin korv och gick och satte oss på våra platser. Där vi också stannade tills matchen var över.
Färjestad lyckades vinna matchen och det var en riktigt bra match vilket var kul. När matchen var slut så väntade vi till rusningen var över innan vi gick. Allt för att slippa trängsel.
Visst vi fick stå i bilkö en stund men hellre det än att trängas. Strax innan Kristinehamn så stannade vi till och åt hamburgare. De var så goda! Inte superbilligt men VÄLDIGT goda.

Sen hemåt igen.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Dag 75/84
Nästa inlägg Dag 77/84 – Novemberstegen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *