Igår var jag inne och träffade jag min läkare. Det mesta såg bra ut förutom att jag hade högt blodtryck så jag fick ytterligare ett piller att knapra i mig. Detta beror troligen på kortisonet jag äter.

Jag har även och tog min första dos grund-vaccination och det gick bra, kändes knappt. Men igår kväll började jag få riktigt ont i armen och det har jag även idag. Det gör ont så fort jag rör armen… men det borde ju gå över snart tyckar man!

Idag får jag se vad ja hittar på, det beror på om armen ger med sig eller inte! Skulle behöva fixa iordning gräsklipparen för att gräset börjar på att bli ganska långt.

Ha en riktigt bra dag i det fina vädret

Föregående inlägg Läkarbesök och vaccinationsspruta!
Nästa inlägg Selma är hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *