Den nya bilen har fungerat bra. Men vi upptäckte när vi körde med den i mörkret att halvljusen stod för lågt så vi åkte iväg till en verkstad, som bilfirman som vi köpte bilen ifrån använde, och så fick de ställa in ljusen. Och de passade även på att felsöka hela bilen och då upptäckte de att fyrhjulsdriften inte fungerade så på måndag ska vi lämna in den för att få det fixat. Bra att de upptäckte det medan garanti finns.

Idag har jag provat spela padel för första gången. Det gick över förväntan jag lyckades träffa bollen några gånger 😁👍. Har aldrig spelat racketsport tidigare så jag hade inte så höga förväntningar på mig. Och jag trodde verkligen att padel inte skulle vara något för mig men det var faktiskt superkul. Blir nog fler gånger…hoppas jag. Medan jag spelade padel så bubblade Albin lite i Annas spa bad.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Ny bil
car driving keys repair Nästa inlägg En minst sagt annorlunda bilförsäljning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *