Den 16:e juli var det äntligen min tur att gå på semester. Den var verkligen efterlängtad. Vi firade in den direkt genom att gå och käka på Ströms sommarrestaurang i Askers by. Det var supermysigt. Man satt väldigt utspritt i en trädgård och så bjöds det på tex-mex buffé. Så gott. Vi ska se om vi hinner med ett besök till innan de stänger för säsongen.

I tisdags ringde Albins läkare eftersom sjukintyget gick ut i onsdags men det blev förlängt ytterligare 3 månader och försäkringskassan godkände detta. Sen får vi se hur det blir. Funderingarna Albin har är att kommer han bli bättre? Ska man prova jobba? Det är verkligen inte lätt detta. Jag som ser honom på nära håll vet ju hur jobbigt det är för honom emellanåt.
Förutom att förnya läkarintyget så ska det planeras in en ny spirometri och han ska även ta vaccin mot lunginflammation. Och så ska de försöka få till en fysisk träff nån gång efter spirometrin. Det är ju mest telefonkontakt i dessa tider.

Och så har jag köpt en SUP bräda (stand up paddle). Provade den för första gången i torsdags och det var ganska lurigt. Jag har ju inte superbra balans på sjön och just denna dag så blåste det ganska mycket också. Jag lyckades inte ställa mig upp och så har jag svårt att komma upp på den när jag är i vattnet. Men det gick bra att simma in till land och gå på den där. Satt jag på knä så var det inga problem i alla fall och det var ju ganska trevligt det med. Men skam den som ger sig det är bara att öva.
På kvällen blev det en mysig grillkväll med familjen Lind och Karin och Sten.

Igår var vi på dop och lilla Daisy fick äntligen döpas i Ekeby kyrka till ”Daisy Ingrid Maria” Hon var superduktigt. Albin och jag blev hennes faddrar precis som till storebror William.
Och efter dopet firade även Daniel som fyller år nästa helg, två flugor på smällen liksom 🙂

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Grattis Daisy 1år
Nästa inlägg Fiske och lite mer SUP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *