Igår åkte Albin iväg till Toften för att fiska lite med grannarna Ingvar och Magnus. Det blev även övernattning och de fick en del fisk. Tror de hade ett riktigt trevligt dygn. Albin var nöjd när han kom hem i alla fall. Visst han var ganska trött i både knopp och kropp men det hade han ju räknat med. Tyvärr råkade Albin tappa håven på vägen dit så nu får vi leta ny håv. Men det är ju sånt som händer.

Jag och Anna var iväg och SUP:ade idag. Vi åkte till Kubbetorp och körde lite. Idag lyckades jag faktiskt att stå…tjoho 🙂 men kommer fortfarande inte upp på den ute i vattnet. Får öva vidare…
Idag blåste det inte lika mycket så det var lite lättare. När jag köpte min SUP så var det med en sits. Denna provade vi idag och det funkade riktigt bra när jag väl fick in inställningarna. Jag hade dock lite för långa ben för fotstödet men det var skönt att sitta med ryggstöd. Tack för idag Anna, Hasse, Linda, Lovisa, Karin och Sten. Supermysig dag!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg SEMESTER, LÄKARSAMTAL, SUP och DOP
Nästa inlägg SUP kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *