Såg att det var ett tag sen igen vi skrev något här. Man glömmer liksom bort ibland 😉

Känns som sommaren har kommit nu, sen det fruktansvärda regnet kom för ett par veckor sedan har det varit riktigt fint. På tal om regnet så som ni flesta vet så hade vi lite översvämning på våran väg precis utanför oss. Men vattnet sjönk rätt fort när det slutade regna och nu är det inte mycket vatten kvar i bäcken.

Det har inte hänt så jättemycket sen sist men vi har fått problem med pannan och värmesystemet. Vi har lyckats fått värmen urkopplad nu iaf för vi hade extremt varmt inne så nu väntar vi på några offerter för att se vad vi ska göra. Det blir i alla fall en ny panna. Sen har vi varit till Värnamo en sväng och hälsade på Albins mamma och deras lilla valp Saga.

I lördags var vi på en liten roadtrip med mina föräldrar. Vi började åka mot Värmland och Värmskog där vi besökte Värmskogs Café som har berömda räkmackor som vi var tvungna att testa. Vi har velat åka dit ett tag men man har ju inte vägarna förbi riktigt…
Mackorna var supergoda men det blev lite mycket räkor i slutet (300g var det på mackan). Cafét låg jättemysigt alldeles intill sjön. Och det var väldigt Corona-säkert. Bra rutiner och instruktioner för de besökande. Sen finns det ju alltid de som inte ”förstår” ändå (eller skiter i det) så är det ju överallt tyvärr.


Efter vårt lilla lunch-stopp åkte vi vidare till Håveryd för att kika lite på akvedukten som finns där. Och sen bar det hemåt. Men vi hade en mycket trevlig dag och jag måste bara säga att Roxie skötte sig exemplariskt. Hon låg jättefint bredvid oss när vi var vid cafét och hon var jättemodig när vi gick på broar vid akvedukten. Mycket bad blev det för hennes del för att kyla av henne + att vi hade en silverduk med oss som vi hade över buren under hela resan. Allt för att det inte skulle bli så varmt för henne.
12 timmar var vi iväg denna dag. Vi åkte hemifrån kl 09 och kom hem kl. 21, så lite sliten var man när man kom hem men som sagt en mycket trevlig dag.

I söndags hade jag en liten latar dag och åkte iväg till syster och badade lite i deras pool. Albin stannade hemma och småfixade lite.
På kvällen hämtade vi lite kryddor som vi beställt och fick träffa den här sköningen.

Idag ska vi beställa lite grejer till bilen för det finns tyvärr lite att fixa på bägge bilarna. Sen ikväll blir det en tur till affären. Jag har missat att beställa så jag får vänta tills det lugnar ner sig och åka och handla ikväll.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Roxie skadad, utegym och hjärtmottagning
Nästa inlägg Fiskerapport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *