Idag var vi uppe med tuppen, båda två. Normalt sett är jag alltid uppe före tuppen, även idag men strax innan sju klev min kära make också upp. Anledningen till detta var att vi hade lite ärenden att uträtta idag. Kul när det händer något ??

Först åkte vi och hämtade pappa vid Bilbröderna där han lämnat in sin bil. Sen vidare till Biltema för att köpa några klämmor till bilen. Var väldigt lugnt i butiken. Efter det kollade vi vad klockan var och den var 8:40. Vilket betydde att det var 1h 20 min kvar tills Albin hade tid hos kuratorn. Då passade vi på att gå en promenad vid naturreservatet som ligger alldeles intill Biltema. Roxie var förstås med så hon blev glad ?

När klockan närmade sig 10 så lämnade vi av Albin vid sjukhuset och jag och pappa fortsatte till Naturens hus och gick en till promenad där medan vi väntade på att Albin skulle bli klar. Det var riktigt dimmigt ute, men väldigt skön temperatur.
Sen hämtade vi upp lunch från Rice & Noodles och vidare till Albins jobb för att lämna ett par saker. Vi skickade in pappa medan vi väntade kvar i bilen. Lunchen intog vi hos pappa där vi även mötte upp syster yster och lilla Daisy.

Eftermiddagen tillbringade vi ute i trädgården och garaget och försökte städa upp lite. Plocka in saker som inte bör ligga ute när vintern kommer sen. Albin blev helt slut och ligger nu i soffan och vilar. Jag försökte bära det mesta för att underlätta men det behövs inte mycket för att Albins krafter ska ta slut.

Vi upptäckte också nu på eftermiddagen att Roxies ena trampdyna är lite sårig så det måste vi ha koll på nu. Tvätta rent och smörja nu några dagar. Det var Albin som tyckte hon haltade till och då var vi ju såklart tvungna att titta efter ❤️.

Nu blir det nog att laga lite mat och kolla lite på tv. Imorgon börjar jag jobba igen efter 3 dagars ledighet. Jag tog inte ut så mycket ledigt i somras så jag måste vara lite ledig nu i höst istället, men det är rätt skönt. Nu ska jag jobba en hel vecka innan det är dags för 2 dagar semester igen. Men sen är det slut.

Till sist tänkte jag bara lägga upp lite filmer på Roxie som vi filmat de senaste dagarna. Den ena är när jag försöker få henne att bli min lilla hjälpreda och kanske även kan få det till att hon till slut kommer städa upp sina leksaker själv. Vi får se vad det blir utav det.
Den andra filmen är från ett sök som vi gjorde i förrgår. Jag vet inte vart gömmorna är utan Albin har gett mig ett område och gömt 2st kong-bitar. Sen Roxie försöka hitta dem och jag ska försöka förstå när hon hittat dem och jag tycker nog att vi lyckades rätt bra.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
antique close up cord dial Föregående inlägg Samtal från läkaren
Nästa inlägg Trött och ont i kroppen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *