Idag filmade vi ett kongsök och nu börjar faktiskt markeringen bli stabil. Kul när det går framåt.

Sen tog jag mig an äppelträdet. Och det blev lite skillnad eller vad tycker ni. Jag gjorde det inte helt själv utan Albin hjälpte till på slutet. Jag har aldrig klippt något träd innan så jag har 0 kunskap.
Men resultatet blev bra. Det är bara lite på toppen kvar men det tar vi en annan dag. Nu är vi helt slut.


Efter middagen så blev det spelkväll. Jag har nämligen beställt hem ett par nya sällskapsspel och på dessa kunde man vara 2 på annars är det ibland svårt att spela ett spel om man bara är 2. Eller det brukar iaf inte bli lika roligt. Men dessa två rekommenderar jag/vi.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Lekparkshäng
Nästa inlägg Covid-19 – kvällstankar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *