Vi gick in med inställningen ”bara att gilla läget och göra det bästa av situationen”. Och det har väl funkat…typ. Men nu börjar det bli lite tröttsamt. När ska detta ta slut? När kan vi leva som vanligt igen? Kommer det bli som vanligt igen? Det är skönt att läsa att antal nya fall med covid-19 minskar här i Sverige men kommer det blossa upp igen? Albin har knappt varit hemifrån sen slutet på januari då han blev sjuk och fick svamp i lungorna. Då var han riktigt dålig. Han återhämtar sig fortfarande, allt var inte riktigt borta enl. de senaste röntgenbilderna. Men de tror det kommer försvinna så småningom. Min arbetsgivare har låtit mig jobbat hemifrån vilket jag är otroligt tacksam över. 21a veckan hemma börjar imorgon. Jag tänker på att hålla avstånd hela tiden och måste jag gå in i en affär är jag helt slut efteråt. För där inne känns det som det bara är jag som gör det. Det tar jättemycket energi. Det har pga detta blivit mycket internetköp! Men det spelar ingen roll hur jobbigt allt är för Albin är viktigast för mig och han ska INTE få Covid-19. Vi hade en liten ljusglimt förra helgen då vi faktiskt var på restaurang och åt lunch, på Goda Rum. Jag ringde innan och de försäkrade mig om att det skulle finnas avskilda bord, vilket det gjorde.
Vi kämpar på…
❤Godnatt ❤

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Kongsök, äppelträd och sällskapspel
Nästa inlägg Tvätta altan och kvällsdopp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *