Aj Aj Aj….idag har jag ont i nacken. Inte kul alls.
Sen har jag lite träningsvärk här och där också 😉

Vädret såg ut att bli bra idag så Albin åkte och fiskade men tydligen fick de regn på sig nästan hela tiden. Här hemma dröjde det lite innan det kom. Istället för utefix blev det innefix. Måste få undan tvätten som blivit liggandes ett tag 😉

Albin kom hem frusen efter fisketuren tyvärr fick han ingen fisk med sig hem denna dag. Så till middag blev det pastagratäng med ost- och skinkssås istället (fast det hade det blivit iallafall även om Albin kommit hem med fisk 🙂 ).

På kvällen blev det en film ”Tale of Tales”. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den filmen. Vad handlade den om?

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Ingen bra dag på sjön…
Nästa inlägg Semesterdag 28

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *