Idag skulle det äntligen bli skapligt fiskeväder så jag och Ingvar drog iväg ut på Sottern. Det visade sig vara riktigt lågt vatten så vi fick ta det lugnt ut från hamnen.

Kom ut till första stället och fiskade av det men utan att lyckas lura upp någon firre. Drog upp ankaret och brummade iväg till nästa ställe…… PANG…. Där var det vist en sten… Har åkt där under alla år men när jag åkte tillbaka för att se vad det var så låg det faktiskt ett litet grund där.. dock litet..

Men olyckan var gjord, men som tur är verkar motorn ha klarat sig rätt så bra vilket är skönt. ”Bara” ett hack i skäddan. Dock så gick det inte riktigt att koppla av helt under resten av fisketuren.

Men vi åkte vidare efter att ha inspekterat motorn så gått det gick på sjön. Väl framme på nästa ställe lyckades jag få på en gädda på 3,85kg efter ett bra tag.

Vi såg att det började dyka upp några mörka moln men trodde att de skulle gå över snabbt, men det kom bara nya hela tiden och till sist bestämde vi oss för att ge oss och lagom när vi skulle åka tillbaka mot hamnen så började åskan mullra så det kändes som rätt beslut. Men på hemmafronten hade det inte regnat alls! Det var nog meningen att vi skulle ha stannat hemma denna dag…

Föregående inlägg Semesterdag 26
Nästa inlägg Semesterdag 27

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *