Ännu en härlig dag här nere i Smögen. Efter frukosten som bestod av en svindyr yoghurt. Så tänkte vi att vi går till ICA och handlar. Det blir lite billigare. Igår handlade vi i nån liten närlivs. Vi tog vägen över klipporna. Riktigt fint!

Men det tar en stund att gå. Det är inte så långt men det blir rätt kämpigt för Albin. Men han får hålla tempot och självklart så vilar vi när han vill och behöver det.

När vi handlat det vi behövde började klockan närma sig lunch så vi gick ner till Smögenbryggan och beställde lite ”Fish and chips” och det var supergott! När vi satt där och åt så såg vi No Tjafs. Albin gick fram och frågade om de skulle spela men tyvärr var det en privat spelning.

Efter lunchen gick vi tillbaka till rummet och hämtade lite badkläder. Sen ut på klipporna igen. Men det vart ingen rolig tur för Albin. Han var jättetrött och när han hoppade i vattnet fick han en konstig känsla. Det blev svårt att andas och han fick nästan panik. Det blev bara ett dopp och sen lite vila för att orka gå tillbaka. När vi kom tillbaka till rummet blev det dusch och mer vila.

Efter nån timma lite drygt så tog vi en sväng till minigolfbanan.  Det var roligt och Albin vann med typ 10 slag.

Till middag blev det en supergod fisk- och skaldjurssoppa. Albin fick en mussla som inte var öppnad (det var bara 2 i soppan) så han sa till och fick några extra ?

Efter middagen gick vi längs bryggan tills den tog slut och där var det after beach fast på andra sidan. Då vi inte orkade gå runt så satte vi oss och lyssnade bara.

Sen blev det en glass innan vi gick ”hem”.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Semesterdag 8 – Smögen
Nästa inlägg Semesterdag 10 – Lysekil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *