Idag var tanken att vi skulle åka hem från Smögen på eftermiddag/kvällen men Albin var rätt trött i kroppen och vi hade sett det mesta av Smögen (det är ju inte så stort) så vi åkte redan på förmiddagen. Men eftersom Lysekil inte var så långt därifrån så blev det en liten tripp dit också. Albin har tillbringat många somrar där och även jag har varit där några gånger. Så vi tyckte att det vore kul att åka dit innan vi for hemåt.
Vi gick och strosade lite längs hamnen och innan vi åkte därifrån så blev det så klart en baguette med skagenröra och grundsundsröra. Så gott!!

Sen bar det iväg hemåt.
Och som alltid borta bra men hemma bäst 🙂

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Semesterdag 9 – Smögen
Nästa inlägg Semesterdag 11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *