Blev en lĂ„nghelg denna helg med 🙂

I fredags bar det Ă„terigen ivĂ€g till Stockholm fast nu fortsatte vi Ă€ven över Östersjön. Vi Ă„kte över till Finland en svĂ€ng för att fira Albins morfars bror som fyllt 80. Det var riktigt trevligt, god mat och trevligt sĂ€llskap. BĂ„tresorna var lugna det gungade nĂ€stan ingenting alls. Men det var skillnad pĂ„ bĂ„tarna. Den vi Ă„kte med hem var mycket frĂ€schare och vi hade en mycket bĂ€ttre hytt. Vi passade pĂ„ att öva lite dans ocksĂ„. Det Ă€r ju lite skillnad att dansa nĂ€r det Ă€r mycket folk. NĂ€r vi Ă€r pĂ„ dansskolan har vi hur mycket plats som helst.

NÀr vi kom hem igÄr packade vi ur bilen och Äkte till mor och far. Vi tÀnkte överraska dem med att trimma lite pÄ baksidan som tack för hjÀlpen. De har 2 helger i rad passat vÄra katter. Sen blev det lite mat och fotboll innan vi Äkte hem igen.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
FöregÄende inlÀgg Stockholm
NÀsta inlÀgg Metarkulor 2016

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *