I helgen var vi i Stockholm. Tydligen så var det Stockholm marathon i lördags, det hade vi inte riktigt koll på. Som tur är så påminde pappa oss om det så vi åkte ganska tidigt för att hinna upp innan alla vägar blev avstängda. Vi bodde liksom mitt i smeten. När det ändå var marathon så passade vi på att kolla lite. Kul att se hur fort det går i täten. På eftermiddagen mötte vi upp Helena och det blev ett besök på Mall of Scandinavia samt ett biobesök. Vi såg Warcraft  med IMAX. Det var riktigt bra!

Igår blev det en tur runt Djurgården. Riktigt stolt över Albin som klarade att gå runt hela. 11,76km blev det och det tog 3h 40min inkl. glasspaus och lunch bestående av tunnbrödsrulle. Efter denna promenad blev det lite vila och sedan blev det middag på en mysig asiatisk restaurang.

Och i morse åkte vi hemåt. En riktigt trevlig vistelse i Stockholm var det. Skönt att komma hemifrån ibland.

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Regn regn regn……..efter regn kommer solsken!
Nästa inlägg Finland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *