Det blev en liten sovmorgon igår, tror kl. var runt 9 när vi gick upp. Men vi la oss ganska sent i fredags för att vara oss 😉 Klockan var nog efter 00:30 🙂 Albin hade haft en trevlig bastukväll och jag hade ju varit på bugg så vi satt uppe en stund och kollade lite på tv tillsammans.

Efter frukosten igår så åkte och hämtade mina päron och sen åkte vi till Kyrkan i Hackvad/Gippersta och tände ljus. Sen åkte vi mot Kumla Kyrka men vi tog en liten extra tur med bilen och åkte genom Hallsberg och stannade till hos min morbror och fru först och hälsade på en sväng. Sen släppte vi av päronen och åkte vidare till Örebro för att möta upp Albins mamma och Wille för ett biobesök. Vi såg Bond. Och efter bion for vi till Norra Kyrkogården, där var det jättemycket folk. Men jättefint med så mycket ljus. Sista anhalten blev Askers kyrka där vi träffade på bekanta ansikten <3.

Sen tog vi kväll och det blev film, vi såg slutet på Captain Philips. Riktigt bra film!!

Nu ska vi iväg till Elin m. familj på söndagslunch. Ska bli riktigt trevligt!

Kram

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Zzzzz…..trött
Nästa inlägg Välkommen William

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *