Imorse blev det ingen träning, tog sovmorgon! Vilket jag nog behövde.
Älsklingen som är ledig idag hade också sovit länge. Ibland behöver man nog det.

Min älskade syster ska typ föda idag, fast vi får väl se om bebisen vill ut idag.  Det har varit ganska lugnt än så länge så den kanske vill vara kvar några dagar till.

Idag skulle vi ha åkt till veterinären med Svea för kastrering och id-märkning men det blev framflyttat till nästa vecka för då kunde vi ta med gammeltanten Selma också för ID-märkning. Det blir nog en spännande morgon för Albin som först måste försöka få ner dem i varsin transportbur, de tycker inte om dem. Sen blir det bilåkning och det avskyr de. Inte kul att tvinga dem men ibland måste man ju.

I söndags slet vi med att rengöra bastun och passade även på att premiärbasta! Riktigt gött! Så nu är bastusäsongen igång och det passar ju bra för imorgon är det fredag och det innebär bastu för Albins del med bastugänget hemma hos oss. För min del är det bugg som gäller, buggkväll på dansskolan.

 

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Myslördag
Nästa inlägg Allahelgona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *