När klockan ringde imorse var det en seg & trött ”gubbe” som gjorde sitt bästa för att komma upp ur sängen. Maria hade däremot varit vaken ett tag och körde på för fullt på gymmet.
Vi fick några minuter ihop och sedan fick jag bege mig in mot stan men inte mot jobbet i första hand… först var det besiktning av toyotan på schemat. Regnet öste ner hela vägen och det var nog inte helt fel ändå, vi har ett stenskott som jag har oroat mig lite över vad de ska säga om på besiktningen men allt vatten gjorde att de så gott som vart helt dolt. Får hålla tummarna för regn nästa år också. Idag var det även extra skönt att man kan registrera sin ankomst med sms så att man slapp gå ur bilen i ruskvädret.
Efter att jag fått den blanka fina pappret av besiktningsmannen så var det vara att styra mot jobbet för att göra sin plikt. Finns nog inte så mycket att pladdra om dagens arbete, en helt vanlig onsdag helt enkelt.

Väl hemma så vart det lite inspelade fiskeprogram innan Maria kom hem och drog ut mig på en Hörerunda. Måste försöka få lite fart på lungorna… det går ju åt nu när vi har börjat på foxtrot och för kommande pimpelsäsong. På tal om foxtrot, i måndags fick vi lära oss högersväng och man kan ta sig ur trånga situationer genom att vända håll. Måste säga att det går bättre än vad jag trodde med dansen, känns riktigt skönt att lungorna verkar godkänna det. Bara att hålla tummarna att de fortsätter att gilla det.

Idag så är det även bara två veckor kvar till det roliga drar igång!
Karlskrona HK – Färjestad BK på onsdag om två veckor klockan 19:00. Biljetterna släpptes igår och vi har köpt till båda matcherna som Färjestad kommer till Örebro plus en lördagsmatch i Karlstad mot Linköping. Man måste ju börja någonstans 🙂

Nu blir det nog snart läggdags då ögonen börjar säga ifrån och det känns även som om kroppen vill vila lite så det är väl bara att lyda…

Föregående inlägg Matlådefix
Nästa inlägg Blött i kroken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *