Vi börjar med gårdagen som började med att Maria skulle köra ett triathlon. Jag skjutsade in henne till Gustavsvik där hon skulle simma 2 km! Under tiden passade jag på att blöta lite fiskegrejer i svartån, dock utan resultat.
När hon var klar stod jag redo utanför med cykeln redo så efter lite mellanmål för hennes del bar det trampande iväg hemåt. Jag hade fått i uppgift att fixa blommor till kvällens 10-års bröllops jubileum mellan Jessica och Mikael Hagberg. När hon sedan kom hem var det dags att ta sig med fot den sista svängen på 1 mil! Måste säga att hon är bra grym min lilla gumma!

Senare på kväll bar det som sagt iväg till Kårberg för lite kalas. Får passa på att tacka återigen för trevlig fest och god mat. På vägen hem såg vi rapporter på telefonen om att det åskade och blixtrade hemikring. Resan hem var inte heller att leka med då regnet verkligen vräkte ner stundtals. Men väl hemma visade det sig att all elektronik hade klarat sig och vi drog fort ur alla kontakter och sladdar. Satt en liten stund och mös på altanen när regnet öste ner och åskan mullrade samt blixtarna lyste upp himlen då och då.

När jag sedan vaknade imorse och kollade ut och såg bäcken så var det bar att gå ut och börja filma. Tyvärr verkar det ha hänt något med dessa bilder men du kan se några från senare under dagen längre ner på sidan. Har några filmer på gång upp på youtube men det verkar inte gå så vidare värst.. får hålla tummarna att det funkar. Kompletterar med dessa om de kommer upp nån gång.

Detta måste vara den värsta översvämningen av Köpstabäcken på bra länge! Som tur är har allt klarat sig riktigt bra och vi tänker på alla vänner som har drabbats MYCKET hårdare än oss!

Föregående inlägg Två veckor kvar…
Nästa inlägg Sjukstuga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *