Så här kan man se ut dagen efter en katarakt operation (gråstarr). Fick kämpa en del imorse för att få upp ögat men nu är gluggen öppen!

Tycker att jag ser ganska ok men som väntat krävs det läsglasögon för att se mobilen m.m. Datorn har jag inte provat ännu… känner mig rätt så seg så det är skönt att jag inte behöver jobba förrän på fredag! Operationen på detta ögat var lite annorlunda än det andra, även fast det var samma! Förra gången fick jag inget avslappnande men denna gång vart det en stor ”snaps” (enligt dom). Dom fick nog sota för att de inte lyssnade på mig förra gången 😉
Tror nog att gårdagens ”snaps” tog ganska fint! Missade dock den avgörande vm-kval matchen mot Portugal men jag överlever nog utan att ha sett den!

Köpte ett par 10:- glasögon att ha tills idag vilket var tur. Dock behövs nog en annan styrka till att leka med mobilen. Man får använda långa armar med styrka 1.0 🙂

Hoppas att jag inte skrivit allt för osammanhängande och stavfel! Får gå in och rätta till det senare Isåfall eller om min kära fru kan rycka in om det behövs!

Föregående inlägg Torsdagen 2013-10-17
Nästa inlägg 10år med Leukemi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *