Idag är det 10 år sedan jag fick besked om att jag hade fått Leukemi!

Det jag starkast kommer ihåg från den dagen är när jag kom in på avdelningen och de hälsade på ”den nye killen”! Det var nog först då polletten började trilla ner på allvar…

Mycket har hänt under dessa TIO år och även om en del saker har lagts långt ner i ryggsäcken så tittar det fram då och då. Känner att det är skönt att det är torsdag idag, varför just torsdag kanske du undrar nu? Jo eftersom jag jobbar 50% och har valt att fördela ut dem på måndagar, onsdagar & fredagar betyder det att jag är hemma på tisdagar & torsdagar. Och idag känner jag att tankarna gärna flyter tillbaka på de senaste 10 åren…  Det är mycket att gå igenom, allt man varit med om, alla olika behandlingar, alla människor man träffat, allt man klarat av, allt man har fått avstå, alla drömmar som gått i kras, drömmar som gått i uppfyllelse, och mycket där till…

Är oerhört tacksam att jag kan sitta här idag och skriva detta men givetvis finns tankarna där om hur allt hade varit om man hade fått slippa den här jävla skiten!

// Albin Westman, 2013-11-28

Föregående inlägg Onsdagen 2013-11-20
Nästa inlägg En till båt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *