Idag ringde min lungläkare (Marit) på morgonen. Hon hade tydligen suttit och läst på om vad man skulle kunna göra för att hjälpa mig med mina problem. Och hon hade faktiskt kommit på något. Jag ska prova att äta lite antibiotika för att se om det kan hjälpa. Det har tydligen hjälpt förut även om det inte rör sig om en infektion utan snarare en inflammation. Så nu ska jag prova att knapra 1 tablett Acitromax om dagen. Detta kan man tydligen äta ett bra tag, upp till månader om jag förstod det hela rätt. Nu är det bara att hoppas att det hjälper mot hostan.

Sen så kan jag även berätta att hälen ömmar fortfarande och att jag är lite småförkyld.

Föregående inlägg Tisdagen 2010-03-09
Nästa inlägg Tisdagen 2010-03-16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *