Idag har jag varit på läkarbesök hos Olle. Så även att det har blivit en miss i sjukskrivningen… har inte haft någon sjukskrivning detta år! Konstigt att alla har missat det. Varken jag, jobbet, Olle eller försäkringskassan verkar ha haft koll på det. För jag har fått pengar från försäkringskassan. Har dock försökt få tag i min kontaktperson på försäkringskassan men hon svarade inte så jag pratade in ett meddelande. Dagens läkarbesök gick bra och jag får minska på lite piller. Det blir en ganska stor rensning faktiskt. Imorgon behöver jag bara ta 2st tabletter 🙂

Lever och njurarna är fortfarande lätt påverkade men de håller sig stadigt på ungefär samma nivå och det är ju bra. Det är lungorna som spökar mest, vi hoppas att de inte blir sämre iallafall får då måste vi sätta in lite immundämpande igen 🙁 (Kortison eller Sandimun). Och sker det så får jag återuppta de piller jag nu har fått sluta med. Ett av pillren som nu tagits bort är det mot högt blodtryck. Så nu äter jag bara ett antibiotika mot lungorna samt Folacin (B12 vitamin). Sen har jag även 3 olika sprayer som jag använder. Riktigt Najs! 🙂

Föregående inlägg Torsdagen 2010-03-11
Nästa inlägg Lördagen 2010-04-17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *