Idag har jag varit på bronkoskopin. Det gick faktisk över förväntan vilket var riktigt skönt.
Dagen sjukhusvistelse började med att vänta på dörrarna till lungmottagningen skulle öppnas, jag var där någon minut för tidigt. Sen fick jag vänta ett litet tag innan de hämtade mig för att byta om till deras snygga kläder. Sedan satte dom en infart i armen och så fick jag en spruta i benet. Fick vila 30 minuter så att sprutan skulle hinna verka.

Sen bar det iväg till rummet mitt emot. Där fick jag andas in tandläkarbedövning under en stund och det smakade inte smaskens direkt. Efter det var det dags att bedöva kräkreflexen vilket jag mycket väl kom ihåg från förra gången (-06). Visst, det var långt ifrån en höjdare men det gick mycket bättre än vad jag hade för mig. Har ganska bra kräkreflexer vilket inte är bra såna här stunder. Men jag höll tätt 🙂

Nu har det dags för att hopp upp på britsen och de kopplade på alla kablar m.m. Fick lite lugnade i infarten och en bit skena i munnen. Vi pratade och hade det skoj och hux flux var jag i det första rummet igen.

Allt hade gått bra och när jag fick prata med läkaren efteråt så uppfattade jag det som att det sett ok ut, dock lite röd. Vet inte så mycket mer för tillfället.

Nu är det bara att vänta och se om jag hör något innan eller om de väntar tills den 10 februari då jag ska träffa läkaren Marit Eliasson.

Föregående inlägg Tisdagen 2010-01-19
Nästa inlägg Söndagen 2010-01-31

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *