Idag ringde lungkliniken och berättade hur det hade gått på datatomografin som jag gjorde den 18:e december. Lungorna var inte helt ok så de vill gå vidare med att göra en bronkoskopi. De hade en tid redan på torsdag och det är ju lika bra att få det gjort. Hade problem med lungorna i slutet av 2006 och då fick jag äran att göra en sådan undersökning och jag lovar, det är inget jag har saknat! Vill du veta mer om bronkoskopi så kan du klicka här. Förra gången fick jag kortison, hoppas jag slipper det nu. Det är nog bland det sista jag vill! De ville även att jag skulle komma förbi imorgon för att ta lite blodprover samt EKG och det går ju bra eftersom jag ända ska in till jobbet. Vi skulle även gå igenom lite mer exakt om vad som kommer ske på torsdag.
Jag vet i alla fall att jag kommer få lite roliga saker så att jag får inte köra bil och så måste jag vänta där 3-4 timmar efteråt plus fasta innan.

Föregående inlägg Onsdagen 2010-01-13
Nästa inlägg Torsdagen 2010-01-21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *