Igår var jag på massage, har haft lite problem med benen. Framför allt med höger fotled och lite med knäna. Det visade sig att jag hade benhinneinflammation, det högra var värst! Kan milt sagt säga att det inte var så skönt när hon gav sig på dem, det var med tårar i ögonen och lite illamående då och då. Men nu har de fått sig en omgång!
Nu ska jag smörja med Voltaren tills nästa gång. Ska även kolla upp nya skor/sulor till jobbet. Skulle nog även behöva se över sulorna till skorna jag använder till vardags.

Idag är benen riktigt trötta men framför allt ömma, det är lite jobbigt att gnida in Voltaren salvan. Men djävlas de med mig så ska jag ge tillbaka!

Jag har även ringt och bokat tid med en sjukgymnast i Odensbacken idag. Fick tid på torsdag

Föregående inlägg Fredagen 2009-11-06
Nästa inlägg Onsdagen 2009-11-18

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *