Idag var jag på lungmottagningen för ett spirometri test. Jag fick samma resultat som förra gången. Fick även prata med läkaren och hon frågade lite hur det gick och så! Hon märkte att jag harklade mig en del (det var inget jag tänkte på). Hon frågade om jag hade någon svamp i munnen, man får det lätt av ena sprayen jag tar. Det var inget jag hade tänkt på men hon tog en titt och mycket riktigt fanns det lite svamp bak på gurgelpungen. Jag hade visserligen känt lite i halsen under dagen men det var inget jag förknippade med svamp i munnen. Så nu blir det till att äta lite piller mot detta tills det gått över. Diflucan var det som jag skulle få mot svampen men eftersom det fanns ett billigare alternativ så fick jag något som hette Fluconazol. Detta ska jag ta till det är borta plus några dagar till.

Hon kommer även skicka iväg mig på en skiktröntgen. Så det är bara att vänta och se när kallelsen dimper ner i brevlådan.

Föregående inlägg Tisdagen 2009-11-10
Nästa inlägg Tisdagen 2009-12-08

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *