Trodde jag skulle få en helt feberfri dag men så vart inte fallet för att på kvällen traskade termometern upp till 37,8. Och även om tempen har varit helt ok så har huvudet känts febrigt hela dagen. Har varit yr, seg m.m. Så även denna dag har jag tillbringat i soffan med Alice. Får upp lite vidrigt segt brunt slem som nästan smakar som var vilket gör att illamåendet kommer titt som tätt.
Var dock ute och gick en liten sväng igår, vi gick nästan till mangelboa och tillbaka. Man fick ta sina pauser för att hosta upp lite slem vilket nog bara är bra att få upp. Väl hemma var det bara att slänga sig i soffan igen eftersom det tog ganska bra på krafterna.

Har börjat sova lite bättre, det är längre sov intervaller nu. Kan vara upp till ett par timmar. Men munnen och läpparna är alltid snustorra när man vaknar så det är en klunk vatten som gäller på en gång. Ska nog prova att skaffa en annan nässpray, den vi har är det nog nån sån här dubbel funktion på. Vet inte riktigt hur den fungerar men jag litar nog mer på en gammal beprövad.

Föregående inlägg Onsdagen 2009-06-03
Nästa inlägg Söndagen 2009-06-07

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *