Hade fortfarande inte hört något från sjukhuset, så jag ringde och kollade. Fick en tid för att träffa min läkare kl 14:30. Han såg lite fundersam ut och tyckte att jag var lite svullen på halsen. Fick gå iväg till röntgen för att göra en datatomografi över halsen och lungorna. Tänkte att det här tar nog tid men det gick ganska snabbt.
15:25 Kom till Akut röntgen
15:40 Vart uppropad och fick komma in.
16:10 Klar, nu var det bara att vänta på svar.
16:50 Provsvaren kom, Olle hade sagt att jag skulle gå hem om det inte visade något. Men jag fick inget vettigt svar utan dom tyckte att jag skulle gå till akuten och visa upp resultatet. Fast jag gick till avdelningen eftersom mottagningen hade stängt. Hade läst på provsvars lappen och även om man inte förstod så många ord så kunde jag lista ut att allt såg bra ut. Fick det även bekräftat när jag kollade på avdelningen. Så då var det bara att åka hem.

Föregående inlägg Måndagen 2008-05-19
Nästa inlägg Torsdagen 2008-05-22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *