I helgen var jag och fiskade med jobbet i Halvarsviken (Åmänningen). Kom hem i söndags och idag har jag legat och småsovit hela dagen. Har vart riktigt trött i kroppen, men det var det värt för jag hade det trevligt trots det dåliga vädret.

Blåsan på läppen är kvar.
Fortfarande ont på halsen. Öm och det gör ont när jag sväljer. Tittar jag åt höger går det bra att svälja mat, men det gör riktigt ont om jag råkar titta åt vänster. Hade även svårt att somna då det gjorde ont när jag låg på höger sida och kudden tryckte mot halsen. Saliv kan jag även svälja om jag tittar rakt fram, men jag får inte titta det minsta åt vänster.

Klockan 08.00 ringde jag till mottagningen och de skulle kolla med Olle och antingen skulle de eller Olle höra av sig. Klockan är nu 18:20 och jag har inte hört något.

Föregående inlägg Torsdagen 2008-05-15
Nästa inlägg Onsdagen 2008-05-21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *