Nu har vi precis varit uppe och åkt lite skidor! Det gick ganska bra, hade lite fäste i alla fall  Men man var tvungen att ha klister under skidorna. Annars var det kört. 11,2km blev det i alla fall till slut. Jag ska åka upp på lördag igen och förhoppningsvis blir det lite längre då!

Imorgon ska jag ”lunchbowla” med syster yster. Det ska bli kul! Men jag hinner inte sova så mycket…det får jag göra nån annan dag  Och till kvällen får man ju inte missa Let´s Dance. Kanske ska försöka hinna städa lite däremellan.

Sen börjar ju melodifestivalen på lördag, den kanske man ska kolla på! Om det är nån som är sugen att komma över så är ni hjärtligt välkommna. Hör av er om ni har lust med det!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Tisdag 7/2
Nästa inlägg R.I.P. Gösta Nicklasson (1920-01-24 – 2008-02-08)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *