Hallå!

Igår vet jag inte vart dagen tog vägen….jag gjorde nog ingenting. Vaknade sent (kl. 15:00). Albin var också trött. Han låg och sov en stund när jag gick upp. Jag åkte iväg till Odensbacken och handlade en sväng. Sen lagade vi mat. Sen gjorde jag nog inget mer förutom att åka till jobbet.

Men idag ska jag, Anna och Jimmy upp till Ånnaboda och åka skidor! Jag börjar bli lite nervös nu, det är ju inte så långt kvar till halvvasan. Och jag känner mig inte så värst säker på skidåkningen. Det är bra läskigt när det går nerför. Svårt när man kommer med fart och det svänger också, går lätt rakt fram då 

Snart kommer det upp en ny berättelse under ”Leukemin”–>”Från olika ögon”. Jag har äntligen blivit klar med min, jag är inte så bra på att skriva och sen var det ju ett tag sen allt började.

Inga semlor har det blivit heller. Vi missade det i tisdags 

Kul att det händer lite i gästboken  Fortsätt gärna på det viset!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Läkarbesök
Nästa inlägg Tjingeling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *