Idag (onsdag) har jag inte suttit många sekunder. Så här har min dag varit:

Jag gick upp vid 13:15 och gjorde lite lunch. Sen bar det iväg till stan för att hämta upp Albin vid MartinG. Sen vidare till sjukhuset. Albin skulle ta lite blodprov och jag skulle kolla om jag kunde bli blodgivare.

Men det gick tyvärr inte. Jag hade för tunna blodkärl. Lite besviken blev jag, jag hade ju bestämt mig för att bli blodgivare. Men men, nu har jag ju i alla fall försökt. Mer kan jag ju inte göra.

Sen åkte vi till Biltema en sväng och kollade lite, hittade inget märkvärdigt utan köpte bara lite batterier. Sen blev det Willys i Marieberg. Det började bli tomt i skåpena hemma, så det behövdes fyllas på.

När vi var klara där åkte vi till Elin och åt lite mat som vi hade köpt med oss från Restaurang Rosen. Där stannade vi en liten stund. Jag bestämde mig för att följa med Elin till Friskis & Svettis på onsdagar. Börjar nästa onsdag.

Sen vid 17:30 åkte vi till Lindells för att gå på vallakurs. Vi var dock lite tidiga eftersom kursen inte började förrän 18:15. Men vi ville vara säkra på att få parkering så vi tog en liten promenad innan det hela började. Sen fick vi stå och lyssna i över 1,5h, så det blev väldigt jobbigt för ryggen. Men kursen var väldigt lärorik. Så nu tror vi att vi har allting som behövs (både information och en massa olika vallor) för att valla våra skidor. Det ända som saknas är nån slags ställning att lägga skidorna på när vi vallar. Nån som har nån till övers?

Efter vallakursen var det bara att åka hem och packa upp våra varor, byta om och åka till jobbet!

Ja det var min dag, intressant va! 

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Mer steroider/kortison!
Nästa inlägg Nytt soffbord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *