För några dagar sen hämtade vi vårat nya soffbord och härom dagen skruvade vi ihop det. Men det var lite för stort och passade inte riktigt in. Så idag har vi tagig bort lite möbler och möblerat om lite. Det är inte riktigt klart än men det blir nog riktigt bra. Imorgon ska Albin förhoppningsvis hämta en tv-bänk som vi hittat på blocket. Sen har vi en hel del som ska bäras ut till ”boa”. Städa bort julen ska vi också göra.

Men jag tror vi får vänta med ”bärandet” och ”städandet” tills på lördag. För jag ska på möte imorgon när jag vaknar och efter det ska jag och Anna åka lite skidor. Så jag kommer inte hem förrän på kvällen.

Om ni har några smarriga recept så kan ni lägga in dem i våran receptbank (om ni är medlemmar förstås) annars kan ni maila oss lite recept till:

recept@kopsta.se

Nu ska jag fortsätta jobba lite så det blir helg nån gång.
Trevlig helg allesammans!
Kram på er!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Ont i ryggen!
Nästa inlägg 1200 Besökare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *