Nu har vi kommet hem och återhämtat oss lite efter resan till ullared. Det var inte så där extremt mycket folk men man blir ju helt slut i huvet och framförallt fötter och ben!

Idag så är Maria och grattar sitt gudbarn och jag ska in till jobbet en sväng för att sedan äta julbord. Tror inte att min mage kommer att tycka så bra om mig i slutet av helgen! Idag så ska jag på julbord, imorgon ska jag äta kinabuffé med gubbarna på lagret och på lördag är det återigen dags för ett julbord med Marias familj. Så ni behöver inte vara oroliga på att jag svälter bort 

Nu är det dags att åka in till jobbet, men först ett litet stopp på Marieberg.

Ha det bra!

Föregående inlägg En bra helg!
Nästa inlägg Lördag hela veckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *