Ja det var en bra helg denna gång!

Som ni redan läst tidigare så bowlade vi ju i fredags vilket var jättekul! I lördags var vi på Marieberg och fick en del uträttat. Senare på kvällen åkte vi till David och Sofia! Där åt vi god mat och hade jättetrevligt! I söndags kom mamma, pappa och Göran på lunch. Sen fixade Albin och Göran en julgran som nu lyser jättefint på vår framsida. Och helgen avslutades med en riktig genomkörare….fotbollsträning. Jag vart helt slut.

Och nu har jag jobbat och ska åka hem och sova lite. Sen jobbar jag bara imorgon för jag är ledig resten av veckan!!!

Ha dé gött!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Träningsvärk efter Bowlingen
Nästa inlägg Överlevde ullared!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *