Idag är jag helt slut i benen! Men det kommer absolut inte som en chock . Hade räknat med det, för i helgen var det svensexa för min kusin Jimmi. Det var Paintboll, crosscart och en hyrstuga på programmet. Det var riktigt trevligt men redan under paintballen så bar det iväg till sjukan med en som fått en paintball kula precis under ögat. Det var ingen vacker syn, den måste ha studsat upp under masken när han skulle torka av lite imma. Det tråkiga var att det var ju jag som sköt. Fast jag gjorde inget fel! Men han kom tillbaka lite senare. Jag försökte att ta det så lugnt jag kunde men oj vad benen gnäller på mig idag! Kan inte röra mig utan att dom stela små pinnarna säger till!

Nu ska jag fixa till lite att äta så att jag kommer i-säng snart. Det vart inte allt för många timmars sömn inatt. Men kollar man inte grejerna innan så får man skylla sig skälv. Luftmadrassen höll bara luften i ca 1timme så det blev att i stort sett sova på golvet. Men men… man kan inte skylla ifrån sig på det 

Ha en trevlig vecka!

Föregående inlägg Helt slut!
Nästa inlägg På jobbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *