Ja jag är helt slut i kroppen. Inatt har vi haft väldigt mycket stora och tunga paket. Men nu har jag ”lunch” så lite vila blir det i alla fall.

Läste precis det Albin har skrivit om sin sjukdomstid. Trots att jag läst det flera gånger så kan jag inte läsa det utan att bli tårögd. Känslorna kommer tillbaka. Jag håller själv på att skriva en berättelse om hur jag upplevt det hela. Det är svårt men jag hoppas jag blir klar snart.

Om det är någon annan som vill skriva några rader om hur ni kände/tänkte under den här tiden så maila oss! Det skulle vi uppskatta! Vill ni inte att vi lägger ut det på hemsidan så gör vi inte det.

När jag vaknar idag ska vi ut och gå en sväng. Det blev dåligt med det igår så idag blir det en längre promenad. Sen ska jag försöka måla lite till innan det är dags att åka till träningen. De dagar jag har fotbollsträning blir så himla stressiga. Men det är inte så långt kvar på säsongen nu, ca 3 veckor.

Nu är det dags att jobba lite innan jag får åka hem och sova!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Ny hemsida åt SMÅ IF Innebandy
Nästa inlägg Riktigt trött i benen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *