Ja nu är det ca 7h kvar tills semestern. Har precis kommit till jobbet, så den här natten kommer nog gå lätt

Idag har vi målat, målat och målat! Alla vindskivor är ihop skruvade och målade 1 gång. Innan jag åker på söndag ska jag ha målat dem 1 gång till. Försöker nog göra det imorgon. Mamma och Pappa var här och hjälpte oss. Det är smidigt när man är några stycken, det går lite fortare då och man ser resultat.

Imorgon bitti åker Albin och Hasse ut på Hjälmaren och fiskar lite. Det verkar som de kommer få tur med vädret. Tror att Albin måste ha långärmat på sig (han brände sig nämligen lite idag på ryggen han glömde smörja in sig).

Nej nu är det bäst jag sätter fart, så det blir semester snart. Fast vi har rätt lugnt nu. Jag har förresten börjat skriva lite om ”mina tankar och känslor” under Albins sjukdomstid (lite sent men men). Så förhoppningsvis kommer den upp snart, men det dröjer nog minst ett par veckor eftersom jag åker på semester nu. Det skulle vara jättekul om fler ville skriva om hur de upplevde det. Det behöver inte vara mycket. Men vi tvingar ingen, det är frivilligt.

Sköt om er!

Maria Westman

Snygg fru i lyxförpackning!
Föregående inlägg Fixar och donar
Nästa inlägg Fiskerapport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *