Imorse kom pappa och Lars-Inge hit för att hjälpa oss att ta ner vindskivorna. Det gick bra! Men vi var även tvungna att ta ner tv-antennen vilket gör att vi inte kan se på tv först dom nya vindskivorna är på plats. Detta ska ske på måndag.

Efter lunch kom Anna förbi, även Hannu och Ing-Marie har varit här och hjälpt till med målningen idag. Jag tror att klockan vart ca 8, halv 9:o innan vi gav upp för dagen.

Torkel har ett sår på baken/höften, vilket gör att han får vara inne med tratt på skallen, detta tycker han inte det minsta om. Men han kan ju inte låta bli att slicka på det hela tiden! Vi provade med tratten igår men då smet han ut. Detta vart början på en stor katt jakt. Han kunde ju fastna eftersom han hade tratten på sig… Efter ett tags jagande bland buskar och snår så sprang han in i en lada. Där kunde jag fånga honom med hjälp av fiske-håven, man nådde han inte riktigt annars. Stackaren var helt slut när vi väl fick tag på honom. Har aldrig sett en katt flåsa så mycket.

Nu ska jag duscha och hoppa i-säng. Känner mig frusen och febrig, men det är bara för att man är så trött! Måste komma i-säng snart så att jag får vila ryggen och fötterna lite. Det är nog dom som är värst för tillfället.

Föregående inlägg Förkyld
Nästa inlägg Nedräkning….snart semester!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *