Då var det snart dags för en ny vecka.
Jag är fortfarande riktigt trött, orkar ingenting… så imorgon måste jag ringa till sjukhuset och höra mig för lite. Ska även göra ett nervtest imorgon, vänster handen/armen känns som den sover ibland.

Just nu sitter Maria och klipper gräset, det blir nog bara framsidan för att sen ska vi åka och kolla när Elin spelar mach mot Kumla kl.15. Eter det så ska vi åka in och grilla / fira mamma som fyllt år. Det ska tydligen bli svensk färskpotatis  mums…

Nu ska jag fortsätta att fixa i-ordning bilderna till fiskarterna så att sidan går fortare att ladda samt att det nog kommer att se lite snyggare ut. Skulle du hitta några buggar eller har någon idé på något som saknas i fiskligan så hör gärna av dig!

Föregående inlägg Klassfest!
Nästa inlägg Biverkning av medicin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *