Idag har jag vart inne på medicinmottagningen och hört mig för samt att dom tog ett blodtryck. Har fortfarande högt blodtryck, men min läkare är borta denna vecka så vi får se vad han säger när han kommer tillbaka. Dom sa i alla fall att det är en biverkning på den medicin jag tar nu som gör att jag är så extremt trött samt får ont i musklerna och även har så gott som ständig huvudvärk.

Har även provat på något nytt idag, har gjort tester på hur nerverna fungerar i vänster arm/hand, får skum känsel (stickningar) i vänsterhanden ibland. Dom skulle även testa musklerna men det hanns inte med så jag skulle få en ny tid till detta. Men det var en ganska frän känsla när fingrar och armen ryckte till 

Just nu funderar jag på hur jag ska göra med Finlands resan, Elin ska ju spela med F17 Landslaget där och jag skulle dit och kolla med Mamma och min andra syster Anna. Man får väl ta det så lugnt man bara kan. Men jag vet hur svårt det kan vara….. man vill ju så mycket mer än vad kroppen orkar med. Särskilt nu när kroppen inte orkar med ett jä*la skit!!
Men det borde ju ge med sig någon gång!!

Ha en bra dag

Föregående inlägg Sista dagen på helgen!
Nästa inlägg Till alla medlemmar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *