Dag 15

Vaknade tidigt idag med. Vi åt frukost och Albin fick sandimun. Ronden kom och CVK:n blir bara bättre och bättre. Albin förklarade att det fortfarande gör ont när han bajsar. Men det gör inte så ont annars. Han är lite öm i den ena testikeln men vi ska avvakta och se om det blir värre. Lite slem i halsen.

Värdena hade gått upp ännu mer neutrofila var 0,6 så Dr. Martin skulle rådfråga en annan läkare om isoleringen. Eftersom gränsen för isolering är 0,5. Lite senare kommer dr. Martin in och säger att isoleringen är bruten. Albin behöver heller inte mäta urinen längre.

Ganska så snart tog vi en promenad till garaget för att titta till bilen. Albin kände att han blev väldigt trött i benen. Middagen åt vi ute i dagrummet. Kvällen var lugn och vi tittade på Let´s Dance. Sandimunet får han inte längre i dropp utan kapslar.

// Maria (Albins fru/sambo)

Föregående inlägg Torsdagen 2006-02-16
Nästa inlägg Lördagen 2006-02-18

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *