Dag 16

Vaknade strax innan 08.00 och vi gick ganska snart och åt frukost. Jag tog en löparrunda på förmiddagen. Vid 11-snåret kom Lars-Inge förbi. Han hade lite kläder med sig till Albin. En matchtröja, halsduk och en mössa (HC ÖREBRO). När Albin och jag hade ätit följde vi med Lars-Inge till restaurangen så han också fick äta. Han åkte hem strax före 15.00 så han skulle hinna hem till hockeyn som började kl. 17.00.

Jag tog en promenad på eftermiddagen. Albin var ganska rastlös och ringde till så många han kunde för att prata bort lite tid. Vi har förhoppningar om att få åka hem nästa vecka. Får se vad de säger på ronden på måndag! Det var allt från oss idag! Godnatt.

// Maria (Albins fru/sambo)

Föregående inlägg Fredagen 2006-02-17
Nästa inlägg Måndagen 2006-02-20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *