Tisdagen 2005-11-01

Albin träffar Olle Linder på Medicinmottagning 2. Olle vill ta ett benmärgsprov för säkerhets skull. Göran åker från jobbet för att vara med. Ett snabbt test görs och svar ska komma runt 11.00. Maria är på röntgen och jag skickar sms till henne och berättar att Göran är hos Albin.

11.45 kommer Olle och ber dem följa med in på rummet. Han berättar att sjukdomen är tillbaks. Behandling kommer att starta omgående. Imorgon 08.15 ska Elin och Anna vara med på mottagningen för att lämna prov inför benmärgstransplantation. Det ska undersökas om någon av dem är lämpliga som donatorer.

Göran blir hemskjutsad från jobbet. Albin och Maria kommer ut och även Anna. Vi äter en trevlig middag på kvällen. Anna åker hem och vi lägger oss tidigt. // Maria (Albins mamma)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.