Kur 4:1

Alla är på sjukhuset på morgonen. Elin och Anna lämnar prover och även Albin. Efter det så får vi 2 timmar ledigt innan Albin får ett rum. Vi åker ut på stan och fikar. Tar dricka, snickers och våffla på Jänta å jag. Anna åker till universitetet. Vi gör ett besök på Coop Forum i Lillån. När vi kommer till sjukhuset så har de gjort Albins rum klart. Avd. 82 rum 11. Maria stannar där och jag åker hem för att packa kläder. David och Sofia hälsar på. Jag sover kvar.

Albin får första cellgiftskuren:

Cytarabin 2238mg 2ggr/dag
Novatrone 27mg (blå) 1ggr/dag
Vepesid 224mg 1ggr/dag
+ kortison 1 spruta + ögondroppar.

Kuren håller på i 4 dagar. Sover gott under natten trots att droppet ges mellan 23.00-01.30.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Tisdagen 2005-11-01
Nästa inlägg Torsdagen 2005-11-03

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *