Kur 2:4

Prover tas 06.00. Vi vaknade 05.45 och gick på toa. Låg vakna och väntade på att de skulle ta proverna. Somnade om och vaknade när städerskan kom 07.45. Dax att vakna, klä på sig och äta frukost. Albin fick sina tabletter.

Ronden gick. Det var dax för nästa insprut i ryggen. Albin vill gärna vänta till onsdag, svaren på dagens prover måste komma först. Albin får ögondroppar vid 09.00 och jag går för att betala hans besök på medicinmottagning 2 den 29 och 30/12. Fixat OK.

Ryggmärgsinsprutningen blir på onsdag. Idag är sista dagen med cellgift och näst sista med kortisondropp för denna gång. Dagen cellgift är endast 1 påse 500ml Cytarbine. Först kortison sedan cellgift och ögondroppar kl. 13.00.

Albin kommer inte att få vara kvar här så länge till. Det är bara under 1:a kuren man är här länge. Maten strular, Albin har beställt från fel lista och får inte den mat han vill ha. Beställer veg. vårrullar till kvällen om det blir fel då också. Vårrullarna var goda men han fick bara 2st och blev inte mätt. Maria fick åka till McDonalds och köpa hamburgare. Kvällen gick i TV:ns tecken.

Albin har en konstig smak i munnen. Den har funnits sedan den här kuren började. Maria sover kvar.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Söndagen 2004-01-04
Nästa inlägg Tisdagen 2004-01-06

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *