Albin lite bättre i halsen. Åt te, kräm och yoghurt till frukost. Började blöda näsblod. Sov en stund efter det att ronden varit här. Inga egna vita blodkroppar. Alla värden i botten, men feber fri. Vägde sig efter frukost 83,1kg, + 1kg sedan i måndags! Bra!

På eftermiddagen togs tussen i näsan bort men en ny fick sättas in eftersom det började blöda på en gång. Albin hade svårt att äta p.g.a halsont. När Albin hade duschat byttes även tussen i näsan och han fick sitta uppe ett tag för att stoppa blödningen. När jag kom 21.30 hade han lagt sig. Vi somnade ordentligt vid 01-tiden. Albin hade svårt med andningen p.g.a tussen i näsan. Ingen feber under dagen.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Onsdagen 2003-12-10
Nästa inlägg Fredagen 2003-12-12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *