I dag var städerskan först inne. Hon kom kl. 07.45! Vi åt frukost vid Albins säng eftersom han inte hade fått nya kläder då. Prover togs och ronden kom. Allt enligt planerna. Albin har idag mer ont i halsen. Slemhinnorna helt utslagna. Får egen tandkräm och mjukt toapapper. Blodvärdet 81, så han får idag trombocyter och 2 påsar blod. När han fått trombocyterna så tas tussen i näsan bort och det verkar fungera. Får ej snyta sig.

Vi har löst lite korsord (Uppfinnar Jockes klurigheter), sett på TV och vilat lite efter lunchen. Pysslar lite till innan fikat. Albin får 2 påsar blod under eftermiddagen. Han får mer ont i halsen och kan inte äta kvällsmaten. Får alvedon under natten för att det gör så ont i halsen. Halsprov tas.

Johnny Talberg var här med en ”krya på dig” present från innebandyn. Maria sover kvar hos Albin.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Torsdagen 2003-12-11
Nästa inlägg Lördagen 2003-12-13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *