Albin har fortfarande ont i halsen och svårt att äta. Får ny medicin istället för Alvedon som tar bort febern. Man måste se om febern kommer så att man inte missar den. Åt skinka, rödbetsmajonäs + efterrätterna till lunch.

Vi hälsade på under eftermiddagen. Göran och Elin åkte sedan för att köpa lite julklappar. Albin var trött och har fått lite feber, 38,7°. Fortfarande ont i halsen och ett öra. Doktorn kommer in under dagen. Prover tas för att medicin ska kunna sättas in.

Albin äter en glass och jag fikar. kollar lite på TV. Tabletten som han fick för halsen gjorde ingen verkan! Får en tablett till (Tiparol). Lämnar urinprov, blodprov plus näsprov och får efter det penicillin i dropp 4ggr/dag 05.00, 11.00, 17.00 och 23.00. Blir lite snurrig av medicinen.

Ska prova äta lite risgrynsgröt med efterrätt. Det funkar inte utan han äter lite kräm istället. Sover en stund efter maten. Maria kom på kvällen och sover kvar. Doktorn dök aldrig upp. Albin sover mest.

// Maria (Albins mamma)

Föregående inlägg Fredagen 2003-12-12
Nästa inlägg Söndagen 2003-12-14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *